Sofia Silèn Djerf

Tråkig dag!

Kategori: Allmänt

Hej! :)
Just nu så ligger jag i sängen med datan mobilen och mitt godis...och ute är det soligt å varmt men jag örskade inte gå ut, men snart så blire fotbollsträning :))
Ska snart ta å göra mig iordning, jag ska äta lite och byta om!
Ikväll så tror jag väl att jag bara ska vara hemma å lata mig eller nå!
Puss <3
 

Skolan börjar! :))

Kategori: Allmänt

Hej! ♥
Igår så spelade jag match mot Ljusdal, det blev oavgjort med 2-2! :)
Idag så har jag mest bara varit hemma och varit med Frida och just nu så sitter jag vid datan och spelar musik men ska ta å gå ut snart!
Imorrn så blire fotbollsträning och så kanske jag hittar på nå med en kompis :))
På onsdag så börjar skolan och jag har faktiskt sett framemot det under typ hela sommarlovet, inte direkt att det ska bli kul att plugga och gå upp tidigt men vi får börja gå på Metro nu i sjuan och så får vi större skåp och man får träffa kompisarna varje dag :)
I början så var jag konstigt nog ledsen över sommarlovet för man inte skulle få träffa många kompisar på länge men efter ett tag så var det bara skönt med lov men det ska ärligt bli skönt med dom vanliga rutinerna mm.
Puss ♥
 

Stockholm♥

Kategori: Allmänt

Hej! ♥
Imorse så klev jag upp klockan kvart i 6 och skulle med tåget hem till Järvsö, jag kom inte upp ur sängen förrän efter typ en halvtimme och då började jag göra mig klar och äta frukost.
Ungefär klockan tio över 7 så gick tåget och mesta delen av vägen hem lyssnade jag bara på musik och vilade :))
När vi kom fram till Järvsö så var Frida där eftersom hon åkte tåget upp med Emma igår kväll.
Sen idag så har jag mest bara varit med Frida och så har jag fixat lite med shoppingen från Stockholm.
Vi var ju i Stockholm i typ 5-6 dagar och jag var ute på stan och handla varje dag förutom på måndagen då vi var på grönan :)
Jag stack ut själv på stan några dagar då dom andra inte ville ut och sammanlagt under hela veckan så handla jag för cirka 3300 kr så nu är jag typ pank ;)
Goodnight world♥
 

Snart mot huvudstaden! :)))

Kategori: Allmänt

Hejsan! :)
Just nu så sitter jag vid datan hemma hos mormor, Liv kollar film och mamma är å klipper sig.
När mamma kommer tillbaka efter att ha klippt sig så blire middag här hemma hos mormor men sen så bär det av mot Stockholm! Där ska vi gå på grönan och så ska vi på en fest och så blir det shopping..shopping..shopping..och lite mera shopping! ^_^
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men nu på sommarlovet så glömmer jag ofta bort,
på tal om sommarlovet så är det snart slut...förlåt för att påminna er!
Jag ser ändå lite framemot att börja skolan men när jag säger det så menar jag inte direkt själva plugget utan jag menar då typ att träffa hela klassen för det är många under sommarlovet som man inte träffar, sen så nu när man börjar sjuan så får man ju börja i centrumhuset, man får större skåp, man får börja gå på Metro och det kommer några från Nor skola som börjar i våran klass så det ska bli kul!!
 
Puss Sofia ♥
PS. glömde bort att säga att vi kom etta i ljusdalscupen :))